Produkter for guaranafrø koffein (4)

Glukose

Glukose

Glucosnova brukes fortynnet i vann både ved bladapplikasjon og ved vanning. Glucosnova kan brukes i enhver avling, spesielt i hagebruk. SKU:n/a Størrelse:1 LITER, 5 LITER
Kaffe - Grønne kaffebønner

Kaffe - Grønne kaffebønner

{"7. DELIVERY TERMS: According terms agreed with client in contract signed":"7. LEVERINGSBETINGELSER: I henhold til vilkår avtalt med kunde i signert kontrakt","1.TECHNICAL CHARACTERISTICS:":"","2. PACKAGE: Seaworthy jute bags of 60 Kg/Net":"2. PAKKE: Sjødyktige jute sekker på 60 Kg/netto","e. Other technical specifications:":"e. Andre tekniske spesifikasjoner:","5. MINIMUM ORDER LOT: 18 MT":"5. MINIMUM BESTILLINGSSTØRRELSE: 18 MT","b. Presentation: Dried and sorted":"b. Presentasjon: Tørket og sortert","a. Leading name of \"commodity\": Green coffee grains “Robusta” type – Ivory Coast origin":"a. Ledende navn på \"vare\": Grønn kaffebønner \"Robusta\" type – Elfenbenskysten opprinnelse","9. PRICE: To discuss and agree with client according market level references":"9. PRIS: Å diskutere og bli enige med kunde i henhold til markedsnivåreferanser","4. QUANTITY AVAILABLE: According client demand and contract closed":"4. TILGJENGELIG KJØP: I henhold til kundens etterspørsel og inngått kontrakt","- Black and broken: 12,5% Max (Grade 1) & 13,5% Max (Grade 2)":"- Svart og knust: 12,5% Maks (Grad 1) & 13,5% Maks (Grad 2)","8. DELIVERY CONDITIONS: FOB – Abidjan (Ivory Coast) or CFR - ASWP":"8. LEVERINGSBETINGELSER: FOB – Abidjan (Elfenbenskysten) eller CFR - ASWP","3. LOADING: 1 x 20´ Dry - FCL (18 MT)":"3. LASTING: 1 x 20´ Tørr - FCL (18 MT)","- Moisture grade: 12.5% Max (Grade 1) & 13% Max (Grade 2)":"- Fuktighetsgrad: 12,5% Maks (Grad 1) & 13% Maks (Grad 2)","- Defective grains: 60 Max (Grade 1) & 65 Max (Grade 2)":"- Defekte bønner: 60 Maks (Grad 1) & 65 Maks (Grad 2)","c. Quality classification: Standard Grade 1 & 2":"c. Kvalitetsklassifisering: Standard Grad 1 & 2","d. Crop season: December – July":"d. Høstesong: Desember – Juli","- Foreign matter: 0,5% Max (Grade 1) &1% Max (Grade 2)":"- Fremmedlegemer: 0,5% Maks (Grad 1) & 1% Maks (Grad 2)"}
Ecuadoriansk Kaffe Bland

Ecuadoriansk Kaffe Bland

100% BLEND ECUATORIAL. En samling av blends laget med 100% Arabica-kaffe fra ulike opprinnelser. Hver av kombinasjonene er nøye utformet for å tilby forskjellige koppprofiler som tilfredsstiller de varierte smakene til kaffeelskere. Den organoleptiske rikdommen gjør at vi kan tilby et utvalg som spenner fra fine og lette kaffer til fyldige og kremete, med overvekt av brente eller karamelliserte noter, med sitrusaktig syrlighet eller en markant honningaktig karakter.
Frysetørket Kaffe

Frysetørket Kaffe

{"DOSIS":"DOSERING","PACKAGING":"EMBALLASJE","SERVICIOS POR KG. APROX.":"TJENESTER PER KG. CA. ","0,8-1,2 g./100 ml.":"0,8-1,2 g./100 ml.","REF. 0082":"REF. 0082","DESCRIPCIÓN DEL PRODUCTO":"PRODUKTBESKRIVELSE","CARACTERÍSTICA PRINCIPAL":"HOVEDEGENSKAP","909.":"909.","Este producto está elaborado a base de cafés arábicos de tres orígenes: Brasil, Colombia y Kenia. La combinación le otorga un sabor suave (Brasil), aromático (Colombia) y cremoso (Kenia) en su justa medida.":"Dette produktet er laget av arabica-kaffe fra tre opprinnelser: Brasil, Colombia og Kenya. Kombinasjonen gir en mild smak (Brasil), aromatisk (Colombia) og kremet (Kenya) i riktig balanse.","Café Soluble.":"Løselig Kaffe.","Ud: 0,250 kg | Ud./caja: 10 | Kg./caja: 2,5 | Kg./Palet: 112,5 (nacional) – 202,5 (internacional).":"Enhet: 0,250 kg | Enhet/eske: 10 | Kg/eske: 2,5 | Kg/pall: 112,5 (nasjonal) – 202,5 (internasjonal).","El proceso de liofilización permite conservar al máximo el aroma y características organolépticas del café en grano. La combinación del café liofilizado SIMAT con cualquiera de las leches de nuestra gama es la mejor opción para obtener los mejores cortados y cafés con leche.":"Frysetørkingsprosessen bevarer aromaet og de organoleptiske egenskapene til kaffebønnene på best mulig måte. Kombinasjonen av SIMAT frysetørket kaffe med hvilken som helst melk fra vårt utvalg er det beste valget for å oppnå de beste cortados og kaffelatte."}